Om os

OM FREDENSBORG BRASS ENSEMBLE

Fredensborg Brass Ensemble begyndte i 1998 og medlemmerne er øvede amatørmusikere, der alle har spillet i mange år. Besætningen består af cornetter/trompeter/flygelhorn, horn, tuba, euphonium, tromboner og slagtøj.

Ensemblets dirigent er Henrik Madsen, der til daglig er ansat som underviser ved Livgardens Tambourkorps og Tivoli garden. Henrik Madsen er uddannet trompetist og ensembleleder fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Ensemblet holder til i Fredensborg Kulturhus, hvor ensemblet afholder øveaftener og hvor ensemblets traditionelle efterårs- og nytårskoncerter afvikles.

Fredensborg Brass Ensemble har spillet koncerter i Helsingør Domkirke, Sthens Kirke i Helsingør, Fredensborg Slotskirke, Slangerup Kirke og i flere andre kirker på Sjælland og Bornholm. Desuden har ensemblet givet indendørs og udendørs promenadekoncerter i Fredensborg, Kokkedal, Humlebæk m.fl., ligesom ensemblet har været på koncertrejser til Færøerne, Berleburg (Fredensborgs venskabsby i Tyskland), samt på Bornholm m.fl.

Repertoiret omfatter både klassiske og moderne værker komponeret og/eller arrangeret specielt for Brass Ensemble, og Fredensborg Brass Ensemble er også leveringsdygtig i julemusik, underholdnings- og festmusik samt tyrolerstemning.

Fredensborg Brass Ensemble har en støtteforening, hvis medlemmer, for en årligt kontingent på kr. 150, har gratis adgang til ensemblets to faste årlige koncerter i Fredensborg. Kontakt Per Solberg Hansen for medlemskab og nærmere information.

Mail:  fbe@solberghansen.dk

Medlemmer

Direktion

Henrik Madsen

Cornet / trompet

René Hagel Andreasen

Erik Rasmussen

Rikke Svendsen

Per Solberg Hansen

Vakant

Horn

Anita Hougaard

Trombone / baryton

Bjarne Thanning

Thomas Bruun Olsen

Lisbeth Nielsen

Euphonium

Barbara Fromberg-Møller

Tuba

Knud Ditlevsen

Slagtøj

Niels Mørck

BOOKING

Fredensborg Brass Ensemble har en størrelse og besætning samt et repertoire, som er anvendelig til mange sammenhænge. Fredensborg Brass Ensemble spiller gerne koncert såvel indendørs i kirker og koncertsale og udendørs til promenadekoncerter og andre festlige anledninger. Programmet tilpasses koncertsted og anledning.